Wedstrijdverslag Halsteren F6 - S.P.S. F1

Vorige

Halsteren F6 - S.P.S. F1 (competitie)

WINST VOOR S.P.S. IN HALSTEREN

Zaterdag was S.P.S. te gast in Halsteren voor de wedstrijd tegen Halsteren F6. Met een aantal vaste “supporters” op de tribune begon de wedstrijd om 10.15.

1

Foto 1.

2

Foto 2.

Het was Joost die al na een aantal minuten voor S.P.S. scoorde: 0-1. Wat een blijdschap. En nu volhouden………… Er werd hard gewerkt door beide teams, maar het bleef in de eerste helft bij dat ene doelpunt.

De tweede helft werd er van keeper gewisseld en kwam Reevay in het doel voor Wesley.

3

Foto 3.

4

Foto 4.

Een flinke “winterse” bui liet de spelers niet uit het veld slaan en beide teams bleven vechten voor een overwinning. Halsteren was zeker niet slechter. Joost kreeg een paar mooie kansen, maar het was uiteindelijk nog een schot van Carmen, waarbij de bal via de tegenstander in het doel belandde. 0-2, tevens de eindstand.